Medailles voor zwemmers van VASBRENG op regionale wedstrijd Ommen op 10 juni 2023

Medailles voor zwemmers van VASBRENG op regionale wedstrijd Ommen op 10 juni 2023

 VasBreng de Berkellandse vereniging voor aangepaste sporten, nam afgelopen zaterdag 10 juni 2023 deel aan de regionale zwemkampioenschappen in het prachtige zwembad van het multifunctionele sportcomplex De Carrousel te Ommen.

Deze wedstrijden werden georganiseerd door stichting De Waterratten die  mensen met een beperking de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan zwemwedstrijden op hun eigen niveau.

Op het onderdeel rugslag 25m boven de 40 jaar wisten Willy Walterbos en Erik te Woerd resp. een eerste en derde plak te bemachtigen. Gerard Wullink viel met de vierde plaats net buiten de prijzen.

Diana Halfman nam bij de dames boven 40 jaar op de 25m schoolslag een tweede plaats in de beslag en in diezelfde categorie heren een geweldige klapper. De eerste tot en met de vierde plek waren resp. voor Raymond Molenveld, Willy Walterbos, Peter Thuinte en Dennis Eekelder.

Op het laatste onderdeel de 25m vrije slag waren er podiumplaatsen voor Diana Halfman bij de dames en bij de heren 1 tot en met 3 voor Raymond Molenveld, Peter Thuinte en brons voor Dennis Eekelder. Totaal een prachtige score van 10 medailles.

Ander nieuws